Rosu De Gitana

28,50 lei

Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 15 de zile. Maturarea se
realizează în cuve de inox și batonage pe drojdii fine. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor selecţionate.
Macerarea este realizată cu scopul de a extrage taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
Recomandări culinare
Se recomandă la aperitiv sau cu preparate ușoare din pește și carne albă. Este perfect cu brânzeturi.

Descriere

Macerarea pe boștină și fermentarea au loc în cuve de lemn de stejar, pentru o perioadă de 15 de zile. Maturarea se
realizează în cuve de inox și batonage pe drojdii fine. Fermentarea se realizează doar cu ajutorul drojdiilor selecţionate.
Macerarea este realizată cu scopul de a extrage taninuri moi și pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structură complexă.
Recomandări culinare
Se recomandă la aperitiv sau cu preparate ușoare din pește și carne albă. Este perfect cu brânzeturi.

Informații suplimentare

Greutate 1.2 kg
Tara

Regiune

Producator

cupaj

Rară Neagră- Cabernet Sauvignon

Culoare

Tip

Tip de vin

Vol. alc.

Volum (cl)

Temp. servire: