Domeniul Vladoi Ravak Rosu

34,00 lei

Rosu Ravac este un vin fructat, lejer, special pentru a fi consumat in primul an de la imbuteliere. El se adreseaza consumatorului ce prefera vinuri fructate cu o intensitate aromatica medie si usor baricate. Acest cupaj este usor de inteles atat de catre pasionatii de vin cat si de cunoscatori.
Ravak este o gama de vinuri premium, al carei nume este inspirat de mustul ravac, sucul de struguri care se scurge liber, nepresat, dupa zdrobire si desciorchinare. Limpezirea gravitationala a mustului inainte de fermentare, precum si stabilizarea tartrica a vinului prin refrigerare naturala fac parte din procesul prin care pastram caracteristicile organoleptice care confera calitate si valoare vinurilor noastre. Astfel, vinurile sprintare, fructate si delicate, obtinute din mustul ravac, desfata si incanta toate gusturile.
Poate fi asociat cu cu preparate din carne de porc sau vita marinata in vin fara prea multe mirodenii.

Stoc epuizat

Categorii: , , , ,

Descriere

Rosu Ravac este un vin fructat, lejer, special pentru a fi consumat in primul an de la imbuteliere. El se adreseaza consumatorului ce prefera vinuri fructate cu o intensitate aromatica medie si usor baricate. Acest cupaj este usor de inteles atat de catre pasionatii de vin cat si de cunoscatori.

Ravak este o gama de vinuri premium, al carei nume este inspirat de mustul ravac, sucul de struguri care se scurge liber, nepresat, dupa zdrobire si desciorchinare. Limpezirea gravitationala a mustului inainte de fermentare, precum si stabilizarea tartrica a vinului prin refrigerare naturala fac parte din procesul prin care pastram caracteristicile organoleptice care confera calitate si valoare vinurilor noastre. Astfel, vinurile sprintare, fructate si delicate, obtinute din mustul ravac, desfata si incanta toate gusturile.

Poate fi asociat cu cu preparate din carne de porc sau vita marinata in vin fara prea multe mirodenii.

Informații suplimentare

Greutate 1.3 kg
Tara

Regiune

Producator

Soi

Culoare

Tip

Tip de vin

Vol. alc.

Volum (cl)

Temp. servire: