Domeniul Vladoi Dinastia Basarabi Cabernet Sauvignon

55,00 lei

Nu de putine ori Cabernet Sauvignon-ul este considerat regele vinurilor rosii. Este un soi expresiv, masculin, ferm, puternic, exploziv, matur. In zona Murfatlarului, pe dealurile Siminocului, la Domeniul Vladoi, regasim un Cabernet Sauvignon evoluat, maturat 12 luni in baricuri de stejar, apoi invechit la sticla. Un vin cu un caracter aparte, i-am putea spune. Culoarea sa este de un rosu intens, rubiniu, cu reflexii caramizii, dandu-ne indicii clare de maturare si evolutie. Olfactiv, este catifelat, aromele dominante fiind cele de coacaze negre si mure, imbogatit cu note de cafea, vanilie si caramel. Gustul este puternic, totodata catifelat si fructat, fiind extractiv si cu tanini moi. Regasim si condimente, care-i confera o savoare aparte. Finalul este lung, fructat, cu note de condimente si lemn dulce, ce-l fac greu de uitat. Este recomandat in asocierea cu carne de vita frageda sau piept de rata cu sos de fructe de padure.

Stoc epuizat

Descriere

Nu de putine ori Cabernet Sauvignon-ul este considerat regele vinurilor rosii. Este un soi expresiv, masculin, ferm, puternic, exploziv, matur. In zona Murfatlarului, pe dealurile Siminocului, la Domeniul Vladoi, regasim un Cabernet Sauvignon evoluat, maturat 12 luni in baricuri de stejar, apoi invechit la sticla. Un vin cu un caracter aparte, i-am putea spune. Culoarea sa este de un rosu intens, rubiniu, cu reflexii caramizii, dandu-ne indicii clare de maturare si evolutie. Olfactiv, este catifelat, aromele dominante fiind cele de coacaze negre si mure, imbogatit cu note de cafea, vanilie si caramel. Gustul este puternic, totodata catifelat si fructat, fiind extractiv si cu tanini moi. Regasim si condimente, care-i confera o savoare aparte. Finalul este lung, fructat, cu note de condimente si lemn dulce, ce-l fac greu de uitat. Este recomandat in asocierea cu carne de vita frageda sau piept de rata cu sos de fructe de padure.

Informații suplimentare

Greutate 1.3 kg
Tara

Regiune

Producator

Soi

Culoare

Tip

Tip de vin

Vol. alc.

Volum (cl)

Temp. servire: