Budureasca Cabernet Sauvignon Premium

38,00 lei

Culoare fermecătoare roșu rubiniu închis, cu arome intense de măsline negre, condimente fine și coacăze, cu o frumoasă notă de stejar ars. Gustul este plin, robust și complex, cu taninuri ferme caracteristice pentru acest soi, ce scot în evidență aromele de fructe roșii, ciocolată neagră și notele de vanilie, stejar și tabac în postgust. Este unul dintre vinurile cu care pur și simplu nu poți da greș pentru asocierea cu fripturile premium din carne de vită.
Strugurii din soiul Cabernet Sauvignon își ating maturitatea ceva mai lent și sunt, de obicei, ultimii recoltați din viile noastre. Cabernet Sauvignon din gama Premium este produs dintr-o recoltă de maximum 8 tone pe hectar. În timpul recoltării manuale sunt selectați doar cei mai sănătoși ciorchini. Strugurii sunt lăsați apoi să fermenteze de la 15 până la 25 zile în tancuri de inox cu recirculare. După finalizarea procesului de fermentație, 30% din vin este învechit timp de 6 luni în baricuri noi de stejar american pentru a dezvolta buchetul de arome și a căpăta complexitate.

Descriere

Culoare fermecătoare roșu rubiniu închis, cu arome intense de măsline negre, condimente fine și coacăze, cu o frumoasă notă de stejar ars. Gustul este plin, robust și complex, cu taninuri ferme caracteristice pentru acest soi, ce scot în evidență aromele de fructe roșii, ciocolată neagră și notele de vanilie, stejar și tabac în postgust. Este unul dintre vinurile cu care pur și simplu nu poți da greș pentru asocierea cu fripturile premium din carne de vită.

Strugurii din soiul Cabernet Sauvignon își ating maturitatea ceva mai lent și sunt, de obicei, ultimii recoltați din viile noastre. Cabernet Sauvignon din gama Premium este produs dintr-o recoltă de maximum 8 tone pe hectar. În timpul recoltării manuale sunt selectați doar cei mai sănătoși ciorchini. Strugurii sunt lăsați apoi să fermenteze de la 15 până la 25 zile în tancuri de inox cu recirculare. După finalizarea procesului de fermentație, 30% din vin este învechit timp de 6 luni în baricuri noi de stejar american pentru a dezvolta buchetul de arome și a căpăta complexitate.

Informații suplimentare

Greutate 1.3 kg
Tara

Regiune

Producator

Soi

Culoare

Tip

Tip de vin

Vol. alc.

Volum (cl)

Temp. servire: